Posted in: Uncategorized

Syften för plankbord

Sedan jag skaffade plankbord för två månader sedan har jag sett många positiva effekter på mitt liv. Ja, det låter kanske lite pretentiöst men ni känner väl mig vid det här laget, eller? Jag kommer idag att berätta om de olika sammanhang i vilka mitt plankbord använts. Det har, som sagt, blivit några olika hittills.

Festen

Redan en vecka efter att jag skaffat plankbord användes det för en fest jag anordnade hemma. Ett alldeles utmärkt sammanhang, om ni frågar mig. Särskilt fiffigt är det förstås att bordet rymmer så många om 12 personer. Det passade särskilt bra vid just den här festen eftersom vi var inte mindre eller mer än just 12.

Vi käkade middag och det kändes på något vis som att alla satt nära varandra trots att vi var så pass många. Man hade nära att plocka mat. All mat fick plats gott och väl. Vi använde sedan bordet för att spela beerpong och då kunde festen sedan köra igång på riktigt.

Summa summarum: Ett plankbord är väldigt bra att ha när man vill anordna fest eller andra sociala aktiviteter ihop med en massa folk man gillar.

Familjemiddagen

Det var inte bara vännerna som ville se mitt nya plankbord. Redan helgen efter att jag invigt bordet vid min fest bjöd jag över mina föräldrar och mina syskon med familj. Jag lovade att det skulle bli min klassiska älggryta och stod för allt vi drack till middagen. Billigt var det inte men det var väldigt kul att få över dem. I mitt gamla boende fick jag sällan besök av familjen. Detta berodde förstås mycket på att jag inte hade något plankbord. Eller kanske snarare: Att jag inte hade ett bord som rymde det stora antalet människor.

Julpyssel

Kan ni tänka er; mitt plankbord är också helt och hållet utmärkt att använda när man ska syssla med julpyssel. Inte för att jag pysslar särskilt mycket, men min sambo är ett stort fan. Det är även mina syskonbarn som anslöt till denna pysselkväll. Det blev mycket gjort och alla tycktes tycka att det var en väldigt lyckad afton. Så även jag, även om jag mest tittade på pysslandet från håll.

Tack för att ni lyssnar, läser och förstår.

Back to Top