Posted in: Uncategorized

Tala om tunga lyft i Stockholm

Alla som känner mig vet hur mycket tid jag lägger ner på träning. Det är oerhörda mängder och jag har faktiskt lite svårt att tänka på något annat när jag inte är på gymmet. Så är det nu, oavsett vad man tycker. Det är viktigt för mig och om jag är besatt eller inte är inte upp till mig att bedöma. Det får psykvården avgöra om det blir så illa.

Hur som helst. För ett tag sedan tog jag ett karriärsförändrande beslut. Jag valde att börja arbeta med något som gjorde att jag fick arbeta med min kropp. Jag valde att flytta till Stockholm och börja med tunga lyft. Att man ens kan arbeta med något så konstigt är nog förvånande för de flesta, men så är det. I Stockholm jobbar jag nu på en flyttfirma och är specialiserad på tunga lyft. Vi är flera likasinnade som jobbar under samma tak och det är faktiskt riktigt kul. Ja, förutom att alla tunga lyft i Stockholm förstås gör att jag får träna om dagarna. Två flugor i en smäll. Tyngdlyftning och lön på samma gång.

Det om det. Nu har jag i alla fall tänkt att jag ska svara på några frågor som kommit in angående mina tunga lyft i Stockholm. Om du saknar svar på din fråga – om tunga lyft i Stockholm eller om något annat – glöm inte att skriva ner den i kommentarsfältet. Jag svarar till nästa vecka. Låter bra? Då kör vi!

Vad har varit roligast med tunga lyft i Stockholm?

Roligast, i ordets rätta bemärkelse, har nog varit att träffa mina arbetskamrater. Jag vet inte om jag har skrattat så mycket någonsin tidigare. Ett härligt gäng som utför tunga lyft i Stockholm och som har väldigt trevligt och roligt ihop. Kan man önska sig något mer? Tveksamt!

Tjänar du bra inom tunga lyft i Stockholm?

Vet ni vad. Det är faktiskt så att den lön jag plockar ut på tunga lyft i Stockholm är högre än alla mina tidigare löner. Kanske beror det på att jag haft tur. Kanske är lönen inom tunga lyft och/eller i Stockholm bara högre generellt. Vem vet? Någon av er?

Blir du kvar i Stockholm och arbetar med tunga lyft föralltid nu?

Nja, det skulle jag inte tro. Var tid har sina uppdrag och just nu är det detta som gäller. Känner jag mig själv rätt kommer tunga lyft i Stockholm sannolikt bytas mot något annat i sinom tid. Jag håller er uppdaterade!

Ställ era frågor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Top