Posted in: Uncategorized

Tron på ditt iphone 12 skal

Jag har funderat några gånger på varför det finns så många olika iphone 12 skal. Olika färger, olika material, praktiska och opraktiska, snygga och inte snygga. Det enkla svaret är väl att man har olika smak. Bara för att vi har samma telefon måste vi inte gilla lika. Så vi köper olika skal till iphone 12 och är nöjda och unika. Det är ju bra.

Men varför måste vi uttrycka vår individualitet med våra iphone 12 skal? Du ville ju ha mobilen för att den är poppis, eller hur. Du kanske säger att det var för att du behövde just den, men egentligen ville du tillhöra gänget och ha samma saker som de har. Du vill bara vara lite lite bättre än de andra genom att ha det coolaste iphone 12 skalet. Det fattar ju vem som helst att det är det ultimata sättet och en prioritet i livet.

Du har kanske inte tänkt på det, men egentligen är det en sekt du är med i. En iphone 12 skal-centrerad religion. Ni är spridda över världen men enas i er tro på att detta är svaret, där ni tillber dessa accessoarer och inväntar att era iphone 12 skal ska leda er in i himlen. Japp, det hela är väldigt enkelt. Och det är i sig inget fel på att vörda sitt iphone 12 skal, det finns ju gott om suspekta heliga föremål inom olika läror. Ett skal till iphone 12 är ganska harmlöst i sig så länge man inte hittar på alltför spektakulära ritualer kring dem. Men det kanske du redan gjort. Offra jungfrur och sådär, det är ju lite kontroversiellt i dagens samhälle, till och med för ett iphone 12 skal.

Så nu är du konverterad och klar, på väg till himlen med ditt iphone 12 skal, eller jag antar i alla fall att det finns ett motsvarande koncept i era myter och allt är frid och fröjd. Vi andra är mest bara nöjda om ni är fredliga och inte alltför envetna i spridandet av ordet om det fantastiska iphone 12 skalet, så vi kan fortsätta våra liv lyckligt ovetande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Top